Wat over mezelf

Welkom op mijn eerste blog artikel. Ik ben Femke, een 23-jarige studente modeontwerp in Milaan.  Allereerst wil ik jullie even vertellen waarom ik deze blog ben gestart.

In den beginne

Sinds ik in Milaan ben aangekomen en mijn studie begon, zoek ik een mogelijkheid om mijn ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen. Dat ging eerst via de telefoon met familie en vrienden en daarna via skype en andere sociale media.

Enkele facebook volgers raadden mij aan een blog te beginnen waar ik mijn verhaal kon doen.Omdat het dan overzichtelijker was dan tussen mijn facebook posts te zoeken naar mijn laatste verhaal. Ik heb ook nooit echt eraan gedacht een blog te starten omdat ik het een te drukke bezigheid vond, vooral met mijn druk schema. Maar na mijn accounts op sociale media te hebben bekeken, zag ik dat ik de tijd dat ik over mijn studie en ervaringen in Milaan schreef, beter kon gebruiken door het allemaal in een blog te stoppen en zo ook tijd te besparen.

Ik heb toen enkele blogs bezocht en contact gemaakt met de bloggers (de meeste heel vriendelijk en behulpzaam trouwens). Van hen heb ik heel veel geleerd vooral over de voordelen van het bloggen.

Over Femke

Zoals ik eerder al zei, studeer ik modeontwerp. Ik ben afkomstig uit Nederland en ben hier al bijna drie jaar. Tot nu toe bevalt het me prima, de studie is echt wat ik ervan verwachtte met uitzondering van natuurlijk enkele dagen die minder prettig zijn. Maar dat was te verwachten, niet altijd zal alles van een leien dakje gaan. Mijn hobby’s zijn zingen, dansen, lezen, en creatief bezig zijn. Al zolang ik mij kan herinneren bewerkte ik mijn kleren met een schaar (natuurlijk tot grote frustratie van mijn ouders) en maakte ik mijn eigen bijpassende sieraden. Verder houd ik van nieuwe mensen leren kennen en kan ik heel snel vriendschappen sluiten. Mijn droom is ooit in één adem genoemd te worden met grote ontwerpers zoals Gianni Versace, Dolce & Gabbana, Dior, Chanel, Giorgio Armani, Alessandra Facchinetti en nog vele anderen.Natuurlijk heb ik nog een hele weg te gaan, maar ik heb er vertrouwen. Ik ga hard mijn best doen en het beste uit mezelf halen, moet zeker lukken. Natuurlijk schrijf ik er alles over en houd ik jullie op de hoogte via deze blog. Hoe je een modeontwerper wordt, leer je via deze blog. Wij gaan samen een leuke tijd tegemoet…